Denk aan later met DELA – Erwin & Barbara

We denken er niet graag aan, maar ooit komt er een dag dat jij er niet meer ben. Een moeilijk moment voor zij die achterblijven. En dan is het een hele geruststelling als een aantal zaken geregeld zijn. Heb jij al iets geregeld voor later? Zo’n 750.000 Belgen wel en velen die erover nadenken.

Maar wat als jij er morgen niet meer bent? Hoe ga je dan voor hen zorgen? Eén van de mogelijke oplossingen is een uitvaartverzekering. Via een maandelijkse bijdrage zorg je dat jouw nabestaanden beschermd zijn tegen de hoge kosten van jouw uitvaart. Die bedraagt vandaag gemiddeld 5.000 euro zonder koffietafel, grafsteen of rouwjuwelen. Reken je die zaken er wel bij, kom je uit op een afscheid van 7.000 euro en meer.

Kan jij dit bedrag meteen betalen? Met een DELA Uitvaartzorgplan zijn de kosten van jouw uitvaart op voorhand gedekt ter waarde van het verzekerde kapitaal. Je bent trouwens al verzekerd vanaf de eerste premiebetaling. DELA, dat is zorgen voor elkaar. En dat is niet alles. Een consulent nabestaandenzorg begeleidt jouw familie na de uitvaart bij de administratieve en praktische afwikkelingen tijdens een emotioneel moeilijke periode. Gemoedsrust voor jou, voor hen én voor later. Erwin en Barbara denken ook aan later. Ze bespreken hun uitvaartwensen. En jij? Heb jij al aan later gedacht?

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om me te contacteren: bel [contact-data field=”tel”] of stuur een e-mail [contact-data field=”email”]

 

DELA Voor elkaar